Home > Sound Blaster > Sound Blaster Z Setup Is Unable To Detect A Supported Product

Sound Blaster Z Setup Is Unable To Detect A Supported Product

Contents

I'll try switching the slot it's in. and the model # i'm not sure where i can get it Jeremy10-12-2004, 11:06 PMArrowproof, If your card came preinstalled from Compaq your best bet would be to check their site ssgtnubb says he re-installs the drivers monthly or so... Kxproject does not support x64 os-es. Source

lol If you can take that thing back I would though. You may need something other than X-Fi drivers to make it go, once you've got the basic hardware problem sorted. so i downloaded it; installed it; and FINALLY!; I started getting sound but not the surround audio I really want. Well; I did finally get my sound to work somewhat but not completely.

Sound Blaster Z Setup Is Unable To Detect A Supported Product

It has been a headache from day one. This usually will not work with anything but the specific model it was designed for. A little round blue gluestamp says "" in white text, dont know if this is the so called inkstamp. Driver - http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=11283 Firmware - http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=11421 If possible, try disabling the onboard Audigy SE on the motherboard BIOS before trying these drivers. ________________________________________________ Account and Technical Services Can't find a resolution

Friday, October 23, 2009 10:45 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote You need to uninstall the drivers for your onboard audio. Creative phone support wasn't able to identify the driver for this board. Follow this link:  http://support.creative.com/kb/showarticle.aspx?sid=61105 Good Luck! Sound Blaster Windows 10 Support PowerArchi'ver), and extract the files somewhere 3.

As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged Find the service called "Creative Service for CDROM Access". The CTZAPPXX.exe mentioned earlier isn't on my install CD. Model SB0240 WinXP sp2 MSI Neo Platinum (latest bios) Athlon 64 Tried original CD, all drivers on the downloads-page, all saying "no sb product found" or "no creativeproduct found".

It does show up in Device Manager as just what it's supposed to: "Creative USB Sound Blaster 2 NX". Sound Blaster Z No Sound Or any more ideas on the original subject? That was just one problem with my initial install. Technical Support PTR Discussion 7.0.3 PTR Bug Report 7.0.3 7.1 PTR Bug Report 7.1.5 PTR Bug Report 7.1 PTR Discussion Legion Beta Bug Report 7.1.5 PTR General Discussion Legion Beta Technical

Sound Blaster Windows 10 Drivers

Hi and welcome to the forum Do you have a interface for the PT Express or are you trying to use your internal audio on the laptop? hop over to this website pls8011-20-2004, 06:39 AMADD: also, the Auto Software Update* identfies my SB as a "Sound Blaster Audigy 2, DR release .4.0" Whats going on here? * - http://us.creative.com/support/downloads/su.asp malcky-h11-21-2004, 05:50 PMhi mate Sound Blaster Z Setup Is Unable To Detect A Supported Product Well, search for .inf files on the install CD, under X:\Audio\Drivers\WDM\WIN2K_XP, where X represents your CD-ROM dri've, and search for these files on your hard dri've. Sound Blaster Z Windows 10 Drivers If you want to be able to use any other interface, you have to upgrade to the full version of Pro Tools. __________________ James Cadwallader Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core

I never could get Win-10 to boot up without stopping for a password, so I finally decided to bite the bullet, so to speak, and just start over with a Clean this contact form I have same issue as above. dunno what to do cuz' it doesn't work..tried to install reference driver...but after restartin' every time i saw "code0..." or smth like "unable to detect a supported product on ur system"...where This fixes most Windows/Sound corruptions. Setup Is Unable To Detect A Supported Product On Your System

Is there any way... Is there anyone outthere who can put the driverdisk-iso on a ftp-server or something that does work. Attempting to init using the most compatible settings... 11/18 17:52:59.159 - ################################################################################################ 11/18 17:52:59.181 - FMOD Memory Init 11/18 17:52:59.200 - FMOD System Create 11/18 17:52:59.222 - Setting Output Type 11/18 have a peek here Member of the Bleeping Computer A.I.I.

It was a mess. Sound Blaster Z The Currently Selected Audio Device Is Disabled Samson studio GT USB monitors. I use a M-Audio Delta 44, which was high end when I got it, but it's still a great stable device for ASIO playback and recording.

Sound works everywhere else on this machine, even in the WoW launcher.

Any idea what would be a good substitute? You won't get all the creative software this way (I haven't been able to fix the actual setup.exe program), but everything else will work fine and you'll be able to use Thanks for the help, though I'm still not certain on how the issue came about in the first place. ;) datth 5037 posts datth Ignored Nov 19, 2010 Copy URL View Sound Blaster Z Not Detected Basically you run the program with your Antivirus turned off and back ground programs disabled and choose WDM and Driver Installation.

Jeremy DarkJon6410-15-2004, 03:37 AMYou're probably right, I got the number off the external unit.... WoW headset, and now WoW does not detect any sound devices whatsoever. TechNet Products IT Resources Downloads Training Support Products Windows Windows Server System Center Microsoft Edge   Office Office 365 Exchange Server   SQL Server SharePoint Products Skype for Business See all Check This Out Computer Type: PC/Desktop System Manufacturer/Model Number: Home Made 2015 OS: Win 7 Pro/32, Win 10 Pro/64/32 CPU: AMD FX, 8320, Unlocked, Black Edition Motherboard: Gigabyte 970A-DS3P Memory: 4gb DDR3 Graphics Card:

I've tried using the drivers from the site, and I have sound, but it keeps trying to install the SB hardware under "other devices" as a "multimedia audio controller" although the Privacy statement  © 2017 Microsoft. Using the site is easy and fun. However, there is one simple solution: .

I've given up on the thing. I also thought the CD would help, so I got it of a friend (i also lost mine). Back to top BC AdBot (Login to Remove) BleepingComputer.com Register to remove ads #2 TsVk! I went through all the steps with iLok and all the steps the Mtrack manual told me to do to set up the interface with my computer, and ProTools still will

I've never seen so many bug reports on a sound card before, this is truly NVidia territory. (the amount of bugs and compatibility issues, that is) edit: the penny just Vladimpailer 87 Draenei Death Knight 13280 18108 posts Vladimpailer Ignored Nov 19, 2010 Copy URL View Post Does sound on your computer work with other applications? Conclusion: With older Sound Blaster models, namely the PCI 28, I have seen the same problem, where the unistallation of the drivers left some files behind. Should I use same link given? 4four4 View Public Profile Send a private message to 4four4 Find all posts by 4four4 #5 06-25-2014, 09:33 AM Darryl Ramm Member

Anyone have any idea?Edit: I also found that the stereo mix feature of the Realtek HD audio isn't recognized either. (Recognized in Vista and my old XP) Wednesday, May 13, 2009 it still wasn't working, but then I ran the windows XP update driver from creative and it finally went to the install program and it's been working fine. Disable it then re-enable again until you get sound.