Home > Strange Problem > Strange Problem Never Encountered Before

Strange Problem Never Encountered Before

Remember though if you get a new motherboard it will mean a lot of driver errors in windows so its usually better to re-install windows for a new motherboard installation. No, create an account now. permalinkembedsaveparentgive goldaboutblogaboutsource codeadvertisejobshelpsite rulesFAQwikireddiquettetransparencycontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy (updated). © 2017 reddit inc. About Us Register to Participate Orbiter Website Orbiter Download Projects Recommended Addons Orbit Hangar Mods Photo Gallery Social Groups External Links Did you forget your password? http://recupsoft.com/strange-problem/strange-problem-could-use-your-help.html

The time now is 10:23 PM. If the internet is disconnected or the computer is taken to another household, the computer runs fine. Does it need to be reformatted? what to do? click to read more

a community for 8 yearsmessage the moderatorsMODERATORSdiscobreakinTrustedSynth3t1cTrustedg2g079Trusted-MikeeTrusted, Live Chat Founderrod156TrustedKumorigoeTrusted, Live Chat AOPFoxletFoxdesgenTrusted, Wiki TeamPM_ME_LOOSE_LIPSTrusted, Wiki Teamabout moderation team »discussions in r/techsupport<>X95 · 93 comments My neighbors are stealing my internet... Now I have had them for about 3 weeks and ever since I have had them I get a strange clicking noise coming from them for about 10 seconds , run maybe a power supply problem? Can some one help me?

  • Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads More...
  • How do I stop them?3 · 3 comments Bought a supposed new hard drive in a physical store, have a big "power on hours" count (~26000 hours), and a big seeking noise, should
  • We have never encountered before.
  • The only things I left the same was the power supply, CPU, and RAM.
  • You start the computer, and it's too slow to almost use.
  • Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc.
  • Stay logged in Search titles only Posted by Member: Separate names with a comma.
  • example my router password looks something like this for as long as many charecters as it lets me input = sh64ge10deh8ve2bu5etc etc complete randome BS EDIT: oh yeah, just unplug your
  • Yes I am.

Turns on, and then it takes about 5 minutes to open the first program, any program. So, then she takes it to another house. www.jamesbarnsley.com 0 Back to top of the page up there ^ Forum Home News and announcements |-- Framework news |-- Meetups and Conferences |-- Yii-powered Applications Yii 2.0 |-- General Discussions Weird issue I have never seen before.

Anyone ever encountered this problem? assuming your primary drive is the only thing connected at this point, is it set to Primary, Secondary, or Channel Select? I am fully connected to the internet via a 50k lan connection, so I am confused, also since I never encountered this problem before. Go Here The computer turned on and was running but nothing was loading.

Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. jaxp parse xml problem never encountered before, ask scores weblogic811 there was a problem never encountered before, please take a look! So I was puzzled by this. This topic is locked from further discussion.

Any of these players could become the best this year!28 · 9 comments Project M Championship Circuit is back some information can be found here!· 2 comments A Gentle Tickle Ends it PrematurelyBreak The Targets! this website After solving your problem, please mark it as solved by clicking 'flair' and confirming the 'solved' tag. The textures in the sky and on the VAB were missing, and I was getting about 1 frame per 5 seconds. permalinkembedsavereportgive goldreply[–]JCOnyx[S] 0 points1 point2 points 3 months ago(0 children)The wii remote does, haven't tried anything else besides GCC which doesn't only after booting PM (otherwise work perfectly).

All Rights Reserved Tom's Hardware Guide ™ Ad choices news I even tried ALL 4 of my PC's NO clicking just on this one and both drives. It is a burden for me. If you have option in your Router to Change the MAC and the Connection password then might as well while your at it to be safe.

It may not be a security issue at all, maybe just wrong settings... Blogs Recent Entries Best Entries Best Blogs Blog List Home Articles Blogs Projects Tutorials Addons Gallery Calendar Orbiter-Forum > Orbiter Space Flight Simulator > General Questions & Help [Problem] Strange ascii art: Code: ____________________________________________ . . . . . . ____________________________________________ pri sec CS the jumper will be between the top and bottom pins of either PRI, SEC or CS. have a peek at these guys Project M is the premier Brawl modification inspired by Super Smash Bros.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started. Advertisement dojinacu Thread Starter Joined: Jul 9, 2007 Messages: 6 At least I've never encountered before. So , I'm starting to think its the disk.

Only other variable i could think of that could effect it.

My Asus drive has no problem at all. All rights reserved. or you one of those who leave it open for anyone to use?) Also just some random tips i came across after i found out that its not that difficault to Errors in bizrule code.

Thanks, Dojinacu dojinacu, Jul 9, 2007 #1 Sponsor spudnik Joined: Jun 4, 2007 Messages: 115 alright let me see... It is a burden for me. Off topic posts will be removed. http://recupsoft.com/strange-problem/strange-problem-need-help.html relapse71 Member Joined: Sep 16, 2008 Messages: 46 Likes Received: 0 Ok, so check this strange problem out.

Turning it on, waiting for LEDs, if they don't come on turn it off and retry). Take the hard drive out of the case and you should find a diagram of the jumper settings on the drives case. dojinacu, Jul 9, 2007 #3 spudnik Joined: Jun 4, 2007 Messages: 115 at the back of the HDD there is a 6 pin jumper. jump to contentmy subredditsannouncementsArtAskRedditaskscienceawwblogbookschilecreepydataisbeautifulDIYDocumentariesEarthPornexplainlikeimfivefoodfunnyfutbolFuturologygadgetsgamingGetMotivatedgifshistoryIAmAInternetIsBeautifulJokesLifeProTipslistentothismildlyinterestingmoviesMusicnewsnosleepnottheonionOldSchoolCoolpersonalfinancephilosophyphotoshopbattlespicsscienceShowerthoughtsspacesportstelevisiontifutodayilearnedTwoXChromosomesUpliftingNewsvideosworldnewsWritingPromptsedit subscriptionspopular-all-random|AskReddit-funny-pics-gaming-worldnews-gifs-todayilearned-news-movies-aww-videos-Showerthoughts-mildlyinteresting-Jokes-food-television-explainlikeimfive-LifeProTips-tifu-IAmA-books-Documentaries-DIY-Art-TwoXChromosomes-UpliftingNews-WritingPrompts-sports-science-history-Music-OldSchoolCool-nottheonion-photoshopbattles-Futurology-space-personalfinance-dataisbeautiful-GetMotivated-EarthPorn-nosleep-creepy-gadgets-askscience-listentothis-philosophy-chile-InternetIsBeautiful-announcements-blog-futbolmore »techsupportcommentsWant to join? Log in or sign up in seconds.|Englishlimit my search to r/techsupportuse the following search parameters to narrow your results:subreddit:subredditfind submissions in "subreddit"author:usernamefind submissions by "username"site:example.comfind

then plug them both back in, cause the MAC essentially changes your wan IP... Click here to view the sub without gfycat posts. Copyright 2007 - 2012, Orbiter-Forum.com. If i then delete the "www." from the address and press enter, I can get to the website.

Alright, I got it. Even if it is not a WD drive the following should work. There may be something wrong with your drivers so I would make sure you have all the latest drivers. But the drives do NOT do this with any other game disk , just crysis.So , what do you guys think?

Register Now! That is a very odd and specific thing that could cause problems.