Home > Strange Problem > Strange Problem With Network Card

Strange Problem With Network Card

This is when I saw the list of available networks and noticed I had an 'enterprise' profile. Good luck! Reply With Quote 18-10-201103:34 PM #14 CA195 View Profile View Forum Posts Private Message View Blog Entries View Articles Member Join Date Jan 2010 Location Edgemead Posts 32 I have Does anyone know what could be happening? http://recupsoft.com/strange-problem/strange-problem-with-wireless-network.html

WiFi is not connecting but I can connect internet through the LAN cable? Device Manager showed that my Realtek card was installed and working properly but I had no internet connection. Error code: 0x80004002. After about 4 or 5 hours of pain and stress I eventually found this and Method 4 worked perfectly for me. Clicking Here

First what happened was that I couldn't connect to the internet. MYCO8721 i would consider that one a last option though, wouldnt be able to sleep if i dont figure out whats causing the problem Lol. That is why you must take steps for them to remove and replace the adapter immediately...at their cost!HP has knowingly put faulty Realtek RTL8188EE WiFi adapters into their products since June

permalinkembedsaveparentgive gold[–]ShitFacedSteve[S] 0 points1 point2 points 1 year ago(3 children)I tried it and was unable to ping 8.8.8.8 what does that mean? Want to pay it forward? Riz This happened to me after some windows updates, you actually fixed it for me, I am very grateful, thank you so much. Well it didn't.

I had the problem when upgrading from Windows 8.1 to Windows 10 on a Dell XPS 12. Previously everything worked fine but after the problems started I looked at the device list and the network card was that yellow question mark and so was the SM bus controller. I also plugged in the Ethernet cable and the router recognized the cable and my PC too, so the green light from Ethernet cable connection was on on my PC. http://www.tomshardware.com/answers/id-3088614/strange-problem-network.html They look like this.

Thanks so much!! Try going into the registry editor and manually deleting the registry key that you were trying to at the command prompt (HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{988248f3-a1ad-49bf-9170-676cbbc36ba3}). It'll open Registry Editor. 2. Please be as specific as possible.

  1. Last edited: Jul 15, 2013 Dimitri, Jul 15, 2013 #4 StrangleHold Moderator Staff Member Messages: 19,502 What motherboard do you have?
  2. VG ^^ Try the method 4 and it'll work.
  3. The third method all the 4 GUID are all arrangedin order.
  4. i could understand it pretty well through your website and i dont really wanna bother u with a problem only i am having but if you could just point me to
  5. fOx Mulder You saved my a**, thanks man!!! :) satxine Thanks, the fix work for me.
  6. Take it back a for a swop out, if after they test it and find it faulty.
  7. steve THANK YOU SO MUCH!

Windows 10 Insider Preview Build 15048 for PC Available for Download Windows 10 Creators Update (RS2) Changelog Windows 10 Mobile Insider Preview Build 15047 Available for Download [Windows 10 Tip] Use https://www.computerforum.com/threads/strange-problem-cant-install-network-card-drivers.223320/ How do I fix this?My laptop is showing limited Internet access over my home WiFi connection. I bought a new network adapter, and it was working fine up until today. Nothing appeared.

You just need to delete Config key. news Got help? To fix this issue, you just need to follow these simple steps: METHOD 1: 1. I looked around in the BIOS, and discovered that the on-board network card (which doesn't exist) was enabled.

I spent 5 hours on the phone with Microsoft and they couldn't fix the issue...even after remotely taking over my computer. Now I know the typical things that will be suggested for this kind of problem so here is everything that I know and that has been ruled out as a potential Thank you for the solution!!! http://recupsoft.com/strange-problem/strange-problem-with-network-speed.html So I disabled it.

I tried the eraser technique; no luck :/ (I don't think it could have oxidized much or accumulated much dust, given that it's a relatively new card). Actually Windows stores a cache of network adapters configuration in registry and if by any chance the cache becomes corrupted, you might face such kind of strange issues. Don't ask us to compare or recommend products.

Is the 10 Commandments for Christians?

To fix it, just uncheck or uninstall these virtual network adapters from your Internet connection properties as shown in following image: To open Internet connection properties, go through STEP 1-3 as I have now reverted back to Windows 8.1 and all is working fine. So expand Control key and scroll down to get Network key. Pls help.

Greetings, Raj viv I got the same problem but instead of the yellow exclamation mark it is an x red but still connected, i follow what you has said but still The only way to fix the problem is to restart your computer. Brk. check my blog Double-click on it and it'll open the edit dialog box to change its value. 4.

Any help is appreciated. What you suggested worked!! Dimitri, Jul 20, 2013 #19 johnb35 Administrator Staff Member Messages: 38,611 I would suggest doing a fresh install of windows to see if something is corrupt. How do I stop them?3 · 3 comments Bought a supposed new hard drive in a physical store, have a big "power on hours" count (~26000 hours), and a big seeking noise, should

VG ^^ Try to redownload the file. MYCO8721 i dont think i remember doing that. Submission Guidelines Please include your system specs, such as Windows/Linux/Mac version/build, model numbers, troubleshooting steps, symptoms, etc. Had it a couple of times.

jp thanks. I tried reinstalling XP from scratch which worked for a bit, Ripping out and reinstalling some drivers did the trick, system restores had no effect. thanks :D VG ^^ It might be an OEM license key thats why its not working with other setup disc. thanks vg.

So as mentioned, it's surely got to be a hardware issue when removing power from the system is changing the outcome... In my case it was a Virtual Switch that I had created for Hyper-V virtual PCs in Windows 10.