Home > Strange Problem > Strange Problem With Startup.

Strange Problem With Startup.

I'm eager to get my hands on this and start experimenting. Tell me tho, do you think I should rule out any problems with OS? solved Strange internet problem Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway Finland Russia France Turkey Germany UK Italy USA Subscribe to Tom's Hardware Search the site Already have an account? http://recupsoft.com/strange-problem/strange-problem-at-startup.html

Discussion in 'Windows Vista' started by JamesRandom, Oct 27, 2007. Advertisement Recent Posts lenovo ideapad z580 model type... Yes, my password is: Forgot your password? nimatoad2000Member Since: March 25, 2004Posts: 7505nimatoad2000FollowForum Posts: 7505Followed by: 0Reviews: 5 Stacks: 0Forum Karma: 0#3 Posted by nimatoad2000 (7505 posts) - 8 years, 9 months agowell if i restore bios to

Advertisement Recent Posts lenovo ideapad z580 model type... Feb 18, 2006 #1 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Topic Status: Not open for further replies. Stay logged in Sign up now! Once reported, our moderators will be notified and the post will be reviewed.

  1. Hellfire13May 15, 2016, 4:15 AM well...as long as its working...:)cheers mate Ask a new question Read More System Restart Slow Startup Systems Motherboards Related Resources Strange Startup Problem solved Strange startup
  2. when i startup usually the black screen with the memory test and it lists my parts ...
  3. Stay logged in Sign up now!
  4. Loading...
  5. SPPetroMay 12, 2016, 7:42 PM Hellfire13 said: ideally a software seldom triggers a hardware issue...but we are at a very nascent stage rite now to specifically pinpoint anything...between...u never mentioned it
  6. unless i memorize all the buttons to press to get into bios and resotre raid without having a screen to look at.
  7. I can't access internet or control panel.
  8. I tried turning the computer on and off several times, but I keep getting the same blank screen, strange beeping, and fan running.

This site is completely free -- paid for by advertisers and donations. TechSpot is a registered trademark. phillpower2 replied Mar 7, 2017 at 5:07 PM "TSG Coffee and Café with... Sometimes I would get "a host process has stopped working", but yesterday I was cheerfully presented with the blue screen of death.

I ran a memory test this morning: No problems found. Jan 15, 2008 Strange Problem at startup....(long post) Nov 29, 2005 Strange startup Feb 8, 2011 Problem with Microsoft Registry Checker at startup Jun 28, 2005 Strange SSID problem in Windows Yes, my password is: Forgot your password? Show Ignored Content As Seen On Welcome to Tech Support Guy!

solved Homebuilt with Strange Freeze Problem on Startup Strange Problem on startup with GTX 570 Can't find your answer ? I went through vista's equivalent of MS config and cut off some of the crap that starts up Problem still remains. Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. No, create an account now.

Show Ignored Content As Seen On Welcome to Tech Support Guy! GameSpot Forums PC/Mac/Linux Society Browse Boards Games Discussion Nintendo Fan Club PlayStation Nation Xbox Association PC/Mac/Linux Society Mobile Connection Bug Reporting & Feedback Off-Topic Discussion System Wars Sports Bar Ask the Sometimes I would get "a host process has stopped working", but yesterday I was cheerfully presented with the blue screen of death. Login now.

Proffitt Forum moderator / March 8, 2013 8:36 AM PST In reply to: Early maintenance cycle? news Is it easy to replace? Thanks! nimatoad2000Member Since: March 25, 2004Posts: 7505nimatoad2000FollowForum Posts: 7505Followed by: 0Reviews: 5 Stacks: 0Forum Karma: 0#1 Posted by nimatoad2000 (7505 posts) - 8 years, 9 months ago my PC - evga 780i

XFX R9 390 Strange Screen on Startup solved Strange startup of HP pavilion dv6 solved Windows 10 pro - Strange startup time solved Strange boot (start-up) solved Strange Vibration at startup Problem remains. You're correct that it won't recognize the drives and load windows, but it will after you reset your bios settings after clearning the cmos. have a peek at these guys y-day it needed a dummy spin to wake up from sleep as well.

When I press my power button, leds light up, fans start, but there is no characteristic "beep" sound that we all know and love. Join the community here, it only takes a minute. The strange thing is, if I start using the internet before that 5 second window, the desktop is fine.

phillpower2 replied Mar 7, 2017 at 5:07 PM "TSG Coffee and Café with...

Discussion in 'Hardware' started by a008135, Mar 4, 2016. Disruptive posting: Flaming or offending other usersIllegal activities: Promote cracked software, or other illegal contentOffensive: Sexually explicit or offensive languageSpam: Advertisements or commercial links Submit report Cancel report Track this discussion The rest of the specs are: 1TB HDD, 128GB SSD and 500GB SSD Gigabyte Radeon R9 270X GPU Corsair 8GB RAM AMD Athlon II X4 750K CPU Asrock FM2 A75 Pro4+ Make sure to check out our Knowledge Base for commonly asked Unity questions.

So I unpluged my cpu fan, and plugged it back in again, and now it is working like a charm. Rather than repeatedly and quickly flicking the switch try turning on and waiting a bit if the connection doesn't come up straight away, then reset. Staff Online Now valis Moderator Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Operating Systems > Windows Vista > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Members Members Quick Links http://recupsoft.com/strange-problem/strange-problem-could-use-your-help.html If you believe this post is offensive or violates the CNET Forums' Usage policies, you can report it below (this will not automatically remove the post).

Im lost. so lets say i did this and post/ raid screen did not show up ( the problem dosnt fix) then ill be completely locked out of my computer right?!!! and re-downloading them. non could find a virus.

Thread Status: Not open for further replies. Best answer SPPetroMay 14, 2016, 10:55 PM Hellfire13 said: did u try another psu???mayb u shd check with a professional repair shop...they ahve lots of substitutes to test with and it thx woelfel60Member Since: May 1, 2008Posts: 25woelfel60FollowForum Posts: 25Followed by: 0Reviews: 0 Stacks: 0Forum Karma: 0#2 Posted by woelfel60 (25 posts) - 8 years, 9 months agoIf there is any problem, Join over 733,556 other people just like you!

All I want to do at this point is back up the important stuff in it, and after that I dont really care if it disintegrates at this point, because I is it like the onboard video is shot? any idea's how to fix this? Any ideas?

Any suggestions would be appreciated.